אורז- בסיר לחמם 2 כפות שמן לטגן את האטריות לצבע זהוב בהיר להוסיף את האורז לתבל כף מחוקה מלח,קורט פלפל,קורט כורכום לערבב ולהוסיף ארבע וחצי כוסות מים רותחים להנמיך להבה 15-20 דקות לבישול האורז.
1
לחתוך לרצועות את השוארמה.
2
לטגן עם 2 כפות שמן קנולה.
3
לצבע זהוב ולהניח בצד.
4
לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות להוסיף פטריות חתוכות ואת השוארמה.
אורז- בסיר לחמם 2 כפות שמן לטגן את האטריות לצבע זהוב בהיר להוסיף את האורז לתבל כף מחוקה מלח,קורט פלפל,קורט כורכום לערבב ולהוסיף ארבע וחצי כוסות מים רותחים להנמיך להבה 15-20 דקות לבישול האורז.