קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לחתוך לרצועות את השוארמה
לטגן עם 2 כפות שמן קנולה
לצבע זהוב ולהניח בצד
לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות להוסיף פטריות חתוכות ואת השוארמה
לתבל מלח, פלפל,חצי כפית כורכום,חצי כפית כמון,חצי כפית תבלין עוף
כפית אבקת מרק בצל
רבע כוס מים חמים ל-15 דקות על להבה נמוכה
אורז- בסיר לחמם 2 כפות שמן לטגן את האטריות לצבע זהוב בהיר להוסיף את האורז לתבל כף מחוקה מלח,קורט פלפל,קורט כורכום לערבב ולהוסיף ארבע וחצי כוסות מים רותחים להנמיך להבה 15-20 דקות לבישול האורז