לןגן

שווארמה עם פטריות ואורז

מאת: דורית אלישע, פורסם: 10/07/2019 | 16:38
שווארמה עם פטריות ואורז

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך לרצועות את השוארמה

  2. לטגן עם 2 כפות שמן קנולה

  3. לצבע זהוב ולהניח בצד

  4. לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות להוסיף פטריות חתוכות ואת השוארמה

  5. לתבל מלח, פלפל,חצי כפית כורכום,חצי כפית כמון,חצי כפית תבלין עוף

  6. כפית אבקת מרק בצל

  7. רבע כוס מים חמים ל-15 דקות על להבה נמוכה

  8. אורז- בסיר לחמם 2 כפות שמן לטגן את האטריות לצבע זהוב בהיר להוסיף את האורז לתבל כף מחוקה מלח,קורט פלפל,קורט כורכום לערבב ולהוסיף ארבע וחצי כוסות מים רותחים להנמיך להבה 15-20 דקות לבישול האורז