ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
6-8 פטריות טריות (לא חובה)
-
-
-
-
מלח, פלפל, כורכום,כף סילאן,כף טריאקי,כף צ'ילי מתוק,כף סויה
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך לרצועות את החזה עוף, הפלפלים,הכרוב,הפטריות.
-
2
את הגזר לרצועות דקות.
-
3
בווק חם עם 2 כפות שמן להקפיץ את הירקות.
-
4
להניח בצד ולהקפיץ את החזה עוף עד לבישול מלא .
-
5
להחזיר את הירקות לתבל מלח, פלפל,סילאן , טריאקי,סויה וצילי לעוד 10 דקות טיגון בסיר נפרד.
-
6
לטגן עם 2 כפות שמן בצל קצוץ לשקיפות.
-
7
להוסיף את האורז לטגן מעט לתבל מלח פלפל וחצי כפית כורכום ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים .
-
8
להנמיך להבה ל-15-20 דקות לבישול האורז.
-
9
להוסיף לירקות והחזה.
1
לחתוך לרצועות את החזה עוף, הפלפלים,הכרוב,הפטריות.
2
את הגזר לרצועות דקות.
3
בווק חם עם 2 כפות שמן להקפיץ את הירקות.
4
להניח בצד ולהקפיץ את החזה עוף עד לבישול מלא .
5
להחזיר את הירקות לתבל מלח, פלפל,סילאן , טריאקי,סויה וצילי לעוד 10 דקות טיגון בסיר נפרד.
6
לטגן עם 2 כפות שמן בצל קצוץ לשקיפות.
7
להוסיף את האורז לטגן מעט לתבל מלח פלפל וחצי כפית כורכום ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים .
8
להנמיך להבה ל-15-20 דקות לבישול האורז.
9
להוסיף לירקות והחזה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים