300 גרם בשר טחון מטובל עם צרור קוסברה קצוצה שש שיני שום קטושות
בצל קצוץ חצי כפית קורקום פילפל
שחור רבע כפית קמצוץ קינמון מעט
אגוז מוסקט כף שמן
אופן ההכנה
1
לערבב את כל התבלינים עם הבשר.
2
בנתיים שמים ניר אפיה בטוסטר.
3
מניחים את החצילים הפרוסים וסוגרים.
4
עליהם מתקבל צבע זהוב עם פסים והמטרה לרכך את הפרוסות שיהיה אפשר למלות ולגלגל( רצוי לרסס מעט את פרוסות החצילים כשמניחים אותם בטוסטר או בפלנ׳צ’ה) .
5
לקחת מעט בשר לשים על הקצה של החציל ולגלגל וכך להכין את כולם.
6
להכין רוטב לטגן שתי בצלים ולגרד.
7
מעל חמש עגבניות להוסיף חצי כפית כורכום מלח כפית פפריקה רבע כפית פילפל חצי כוס מים לטגן כמה דקות ביחד ולישפוך על החצילים שסידרנו בתבנית לכסות את התבנית ולאפות בתנור עם חום של 180 מעלות חצי שעה.
8
להוציא את הכיסוי ולהשחים את .
9
הממולאים בתאבון שווה את ההשקעה.
1
לערבב את כל התבלינים עם הבשר.
2
בנתיים שמים ניר אפיה בטוסטר.
3
מניחים את החצילים הפרוסים וסוגרים.
4
עליהם מתקבל צבע זהוב עם פסים והמטרה לרכך את הפרוסות שיהיה אפשר למלות ולגלגל( רצוי לרסס מעט את פרוסות החצילים כשמניחים אותם בטוסטר או בפלנ׳צ’ה) .
5
לקחת מעט בשר לשים על הקצה של החציל ולגלגל וכך להכין את כולם.
6
להכין רוטב לטגן שתי בצלים ולגרד.
7
מעל חמש עגבניות להוסיף חצי כפית כורכום מלח כפית פפריקה רבע כפית פילפל חצי כוס מים לטגן כמה דקות ביחד ולישפוך על החצילים שסידרנו בתבנית לכסות את התבנית ולאפות בתנור עם חום של 180 מעלות חצי שעה.