תקציר המתכון: פיקנטי טעים וקוצר הצלחות
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לערבב את כל התבלינים עם הבשר
בנתיים שמים ניר אפיה בטוסטר
מניחים את החצילים הפרוסים וסוגרים
עליהם מתקבל צבע זהוב עם פסים והמטרה לרכך את הפרוסות שיהיה אפשר למלות ולגלגל( רצוי לרסס מעט את פרוסות החצילים כשמניחים אותם בטוסטר או בפלנ׳צ’ה)
לקחת מעט בשר לשים על הקצה של החציל ולגלגל וכך להכין את כולם
להכין רוטב לטגן שתי בצלים ולגרד
מעל חמש עגבניות להוסיף חצי כפית כורכום מלח כפית פפריקה רבע כפית פילפל חצי כוס מים לטגן כמה דקות ביחד ולישפוך על החצילים שסידרנו בתבנית לכסות את התבנית ולאפות בתנור עם חום של 180 מעלות חצי שעה
להוציא את הכיסוי ולהשחים את
הממולאים בתאבון שווה את ההשקעה