אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

6,097
צפיות

כרובית במילוי בשר טחון ברוטב רכז רימונים

המתכון של
 כרובית במילוי בשר טחון ברוטב רכז רימונים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצה -300 גר' בשר טחון
  • 1 כרובית בינונית
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • כפית מלח
  • כפית בהרט
  • רוטב-1 כוס רכז רימונים
  • כפית מלח
  • כפית בהרט
  • לטיגון -2 ביצים
  • 1 כוס קמח מצה
  • שמן קנולה.
  • נייר פרגמנט
  • נייר כסף
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר להרתיח מים עם 2 כפות מלח.


  • 2

    לחלוט את הכרובית 3 דקות.


  • 3

    לסנן ולחלק לפרחים.


  • 4

    לערבב את חומרי הקציצה.


  • 5

    להוריד את רגל הכרובית ולהדק את הקציצה לחלקק התחתון של הפרח.


  • 6

    בקערית 2 ביצים עם קורט מלח ,צלחת עם כוס קמח מצה.


  • 7

    לחמם שמן עמוק .


  • 8

    לטבול כל פרח בקמח ובביצה ולטגן לצבע זהוב.


  • 9

    להניח על נייר סופג.


  • 10

    לערבב רכז רימונים עם כפית מלח,וכפית בהרט.


  • 11

    לסדר בתבנית את הפרחים.


  • 12

    לצקת מעל את הרוטב.


  • 13

    לעטוף בנייר אפייה ומעל נייר כסף .


  • 14

    לאפות חום 250 מעלות.


  • 15

    30 דקות לבדוק שהכרובית.


  • 16

    מבושלת ,לצקת עם כף מהרוטב שבתחתית מעל הפרחים להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.


1

בסיר להרתיח מים עם 2 כפות מלח.


2

לחלוט את הכרובית 3 דקות.


3

לסנן ולחלק לפרחים.


4

לערבב את חומרי הקציצה.


5

להוריד את רגל הכרובית ולהדק את הקציצה לחלקק התחתון של הפרח.


6

בקערית 2 ביצים עם קורט מלח ,צלחת עם כוס קמח מצה.


7

לחמם שמן עמוק .


8

לטבול כל פרח בקמח ובביצה ולטגן לצבע זהוב.


9

להניח על נייר סופג.


10

לערבב רכז רימונים עם כפית מלח,וכפית בהרט.


11

לסדר בתבנית את הפרחים.


12

לצקת מעל את הרוטב.


13

לעטוף בנייר אפייה ומעל נייר כסף .


14

לאפות חום 250 מעלות.


15

30 דקות לבדוק שהכרובית.


16

מבושלת ,לצקת עם כף מהרוטב שבתחתית מעל הפרחים להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים