לןגן

כרובית במילוי בשר טחון ברוטב רכז רימונים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 18/02/2019 | 07:43
 כרובית במילוי בשר טחון ברוטב רכז רימונים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר להרתיח מים עם 2 כפות מלח

  2. לחלוט את הכרובית 3 דקות

  3. לסנן ולחלק לפרחים

  4. לערבב את חומרי הקציצה

  5. להוריד את רגל הכרובית ולהדק את הקציצה לחלקק התחתון של הפרח

  6. בקערית 2 ביצים עם קורט מלח ,צלחת עם כוס קמח מצה

  7. לחמם שמן עמוק

  8. לטבול כל פרח בקמח ובביצה ולטגן לצבע זהוב

  9. להניח על נייר סופג

  10. לערבב רכז רימונים עם כפית מלח,וכפית בהרט

  11. לסדר בתבנית את הפרחים

  12. לצקת מעל את הרוטב

  13. לעטוף בנייר אפייה ומעל נייר כסף

  14. לאפות חום 250 מעלות

  15. 30 דקות לבדוק שהכרובית

  16. מבושלת ,לצקת עם כף מהרוטב שבתחתית מעל הפרחים להגיש עם פטרוזיליה קצוצה