הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקושי הספקתי לטעום! חיסלו לי את הסיר בדקות!
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן בסיר מים רותחים..
בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים את הקמח תוך ערבוב ומוסיפים בהדרגה את השמנת מתוקה תוך ערבוב..
מחממים מעט ומוסיפים את הגבינה ומועכים אותה לתוך הרוטב. מוסיפים את הפסטו..
מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים היטב..
מוסיפים לרוטב את הניוקי המבושלים ומערבבים היטב..
מגישים חם עם גבינת פרמז'ן מפוררת - בתיאבון ♥.