ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מרינדה - שמן זית, .
-
2
שום כתוש .
-
3
פפריקה מתוקה .
-
4
פלפל, מלח, כמון, כורכום .
-
5
לחתוך את הפרגיות לקוביות גדולות להשרות במרינדה שעה במקרר.
-
6
בסיר לטגן עם 4 כפות שמן קנולה בצל קצוץ לצבע זהוב בהיר .
-
7
להוסיף 2 כוסות אורז ולערבב כ-5 דקות .
-
8
להוסיף כוס אפונה .
-
9
כוס תירס .
-
10
2 גזרים מבושלים וחתוכים לקוביות לערבב.
-
11
להוסיף שמיר קצוץ .
-
12
לתבל- כף שטוחה מלח.
-
13
כף שטוחה כורכום .
-
14
קורט פלפל שחור .
-
15
להוסיף 4 כוסות מים רותחים להנמיך להבה ולבשל 25 דקות. .
-
16
לטגן את הפרגיות לצבע זהוב לטיגון מלא של הפרגיות. .
1
מרינדה - שמן זית, .
2
שום כתוש .
3
פפריקה מתוקה .
4
פלפל, מלח, כמון, כורכום .
5
לחתוך את הפרגיות לקוביות גדולות להשרות במרינדה שעה במקרר.
6
בסיר לטגן עם 4 כפות שמן קנולה בצל קצוץ לצבע זהוב בהיר .
7
להוסיף 2 כוסות אורז ולערבב כ-5 דקות .
8
להוסיף כוס אפונה .
9
כוס תירס .
10
2 גזרים מבושלים וחתוכים לקוביות לערבב.
11
להוסיף שמיר קצוץ .
12
לתבל- כף שטוחה מלח.
13
כף שטוחה כורכום .
14
קורט פלפל שחור .
15
להוסיף 4 כוסות מים רותחים להנמיך להבה ולבשל 25 דקות. .
16
לטגן את הפרגיות לצבע זהוב לטיגון מלא של הפרגיות. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים