אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,064
צפיות

אורז עם ירקות ופרגיות במרינדה

המתכון של
אורז עם ירקות ופרגיות במרינדה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר פרגית
  • 2 כוסות אורז
  • רבע כוס שמן זית
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית כורכום
  • 2 שיני שום כתוש
  • קורט פלפל שחור מלח
  • כוס אפונה קפואה
  • כוס גרגרי תירס קפוא
  • 2 גזרים מבושלים
  • קורט כמון
  • 1 בצל
  • רבע צרור שמיר
  • 4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    מרינדה - שמן זית, .


  • 2

    שום כתוש .


  • 3

    פפריקה מתוקה .


  • 4

    פלפל, מלח, כמון, כורכום .


  • 5

    לחתוך את הפרגיות לקוביות גדולות להשרות במרינדה שעה במקרר.


  • 6

    בסיר לטגן עם 4 כפות שמן קנולה בצל קצוץ לצבע זהוב בהיר .


  • 7

    להוסיף 2 כוסות אורז ולערבב כ-5 דקות .


  • 8

    להוסיף כוס אפונה .


  • 9

    כוס תירס .


  • 10

    2 גזרים מבושלים וחתוכים לקוביות לערבב.


  • 11

    להוסיף שמיר קצוץ .


  • 12

    לתבל- כף שטוחה מלח.


  • 13

    כף שטוחה כורכום .


  • 14

    קורט פלפל שחור .


  • 15

    להוסיף 4 כוסות מים רותחים להנמיך להבה ולבשל 25 דקות. .


  • 16

    לטגן את הפרגיות לצבע זהוב לטיגון מלא של הפרגיות. .


1

מרינדה - שמן זית, .


2

שום כתוש .


3

פפריקה מתוקה .


4

פלפל, מלח, כמון, כורכום .


5

לחתוך את הפרגיות לקוביות גדולות להשרות במרינדה שעה במקרר.


6

בסיר לטגן עם 4 כפות שמן קנולה בצל קצוץ לצבע זהוב בהיר .


7

להוסיף 2 כוסות אורז ולערבב כ-5 דקות .


8

להוסיף כוס אפונה .


9

כוס תירס .


10

2 גזרים מבושלים וחתוכים לקוביות לערבב.


11

להוסיף שמיר קצוץ .


12

לתבל- כף שטוחה מלח.


13

כף שטוחה כורכום .


14

קורט פלפל שחור .


15

להוסיף 4 כוסות מים רותחים להנמיך להבה ולבשל 25 דקות. .


16

לטגן את הפרגיות לצבע זהוב לטיגון מלא של הפרגיות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים