לןגן

אורז עם ירקות ופרגיות במרינדה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/11/2018 | 12:30
אורז עם ירקות ופרגיות במרינדה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרינדה - שמן זית,

  2. שום כתוש

  3. פפריקה מתוקה

  4. פלפל, מלח, כמון, כורכום

  5. לחתוך את הפרגיות לקוביות גדולות להשרות במרינדה שעה במקרר

  6. בסיר לטגן עם 4 כפות שמן קנולה בצל קצוץ לצבע זהוב בהיר

  7. להוסיף 2 כוסות אורז ולערבב כ-5 דקות

  8. להוסיף כוס אפונה

  9. כוס תירס

  10. 2 גזרים מבושלים וחתוכים לקוביות לערבב

  11. להוסיף שמיר קצוץ

  12. לתבל- כף שטוחה מלח

  13. כף שטוחה כורכום

  14. קורט פלפל שחור

  15. להוסיף 4 כוסות מים רותחים להנמיך להבה ולבשל 25 דקות.

  16. לטגן את הפרגיות לצבע זהוב לטיגון מלא של הפרגיות.