ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום.
אופן ההכנה
-
1
להרתיח ולסנן 3 פעמים את הזיתים .
-
2
את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט.
-
3
למשך 20 דקות לחתוך ל-4.
-
4
בסוטז לטגן עם 3 כפות שמן.
-
5
את חלקי העוף ולהניח על נייר סופג .
-
6
לטגן בצל סגול חתוך לרצועות עם 3 שיני שום קצוץ .
-
7
להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים פלחי לימון כבוש .
-
8
לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים .
-
9
3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לעוד שעה ורבע בישול. .
1
להרתיח ולסנן 3 פעמים את הזיתים .
2
את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט.
3
למשך 20 דקות לחתוך ל-4.
4
בסוטז לטגן עם 3 כפות שמן.
5
את חלקי העוף ולהניח על נייר סופג .
6
לטגן בצל סגול חתוך לרצועות עם 3 שיני שום קצוץ .
7
להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים פלחי לימון כבוש .
8
לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים .
9
3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לעוד שעה ורבע בישול. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים