אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

11,461
צפיות

עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים

המתכון של
עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קופסה זיתים ללא חרצנים
  • שקית ארטישוק קפוא
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל סגול
  • 3 שיני שום קצוץ
  • חלקי עוף
  • פטרוזיליה
  • כוסברה
  • לימון כבוש
  • מלח, פלפל, כפית פפריקה, כורכום.
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח ולסנן 3 פעמים את הזיתים .


  • 2

    את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט.


  • 3

    למשך 20 דקות לחתוך ל-4.


  • 4

    בסוטז לטגן עם 3 כפות שמן.


  • 5

    את חלקי העוף ולהניח על נייר סופג .


  • 6

    לטגן בצל סגול חתוך לרצועות עם 3 שיני שום קצוץ .


  • 7

    להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים פלחי לימון כבוש .


  • 8

    לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים .


  • 9

    3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לעוד שעה ורבע בישול. .


1

להרתיח ולסנן 3 פעמים את הזיתים .


2

את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט.


3

למשך 20 דקות לחתוך ל-4.


4

בסוטז לטגן עם 3 כפות שמן.


5

את חלקי העוף ולהניח על נייר סופג .


6

לטגן בצל סגול חתוך לרצועות עם 3 שיני שום קצוץ .


7

להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים פלחי לימון כבוש .


8

לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים .


9

3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לעוד שעה ורבע בישול. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים