לןגן

עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/09/2018 | 11:43
עוף עם ארטישוק לימון כבוש וזיתים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח ולסנן 3 פעמים את הזיתים

  2. את הארטישוק להשרות במים רותחים ולימון סחוט

  3. למשך 20 דקות לחתוך ל-4

  4. בסוטז לטגן עם 3 כפות שמן

  5. את חלקי העוף ולהניח על נייר סופג

  6. לטגן בצל סגול חתוך לרצועות עם 3 שיני שום קצוץ

  7. להוסיף פטרוזיליה וכוסברה קצוצים פלחי לימון כבוש

  8. לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה להוסיף את העוף הארטישוק והזיתים

  9. 3 כוסות מים רותחים להנמיך להבה לעוד שעה ורבע בישול.