אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

555
צפיות

חזה עוף בברוקולי

המתכון של
חזה עוף בברוקולי

מתאים כתוספת מצויינת לאורז. על בסיס אסייתי. מומלץ בהחלט.

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים
  • 450 ג"ר חזה עוף חתוך לקוביות
  • 2 סלסלות פטריות קצוצות
  • 450 ג"ר ברוקולי
  • 1/3 כוס סויה
  • 1 כף שמן סומסום
  • 1 כוס מרק עוף
  • 1 כפית ג'ינג'יר מגורד
  • 3 שיני שום טחונות
  • 3 כפות קמח
  • מלח עפ"י הטעם
  • מעט פילפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    1.מטגנים את קוביות חזה העוף עם מעט מלח ופלפל עד הזהבה קלה, ולאחר מכן מוציאים מהמחבת..


  • 2

    2. מטגנים את הפטריות עם מעט שמן ומוסיפי את הברוקולי. מערבבים, ולאחר מכן מוציאים מהמחבת..


  • 3

    3. מוסיפים למחבת כף שמן סומסום ומטגנים את השום הטחון והג'ינג'ר המגורד..


  • 4

    4. מוסיפם למחבת 1/3 כוס סויה וכוס מרק עוף..


  • 5

    5. עם התחממות הנוזל יש להוסיף את הקמח ולערבב עד קבלת מרקם סמיך..


  • 6

    6.מחזירים את חזה העוף, מערבבים..


  • 7

    7. מחזירים את הפטריות והברוקולי, מערבבים עוד כ 3 דקות. .


  • 8

    8.בתאבון!.


1

1.מטגנים את קוביות חזה העוף עם מעט מלח ופלפל עד הזהבה קלה, ולאחר מכן מוציאים מהמחבת..


2

2. מטגנים את הפטריות עם מעט שמן ומוסיפי את הברוקולי. מערבבים, ולאחר מכן מוציאים מהמחבת..


3

3. מוסיפים למחבת כף שמן סומסום ומטגנים את השום הטחון והג'ינג'ר המגורד..


4

4. מוסיפם למחבת 1/3 כוס סויה וכוס מרק עוף..


5

5. עם התחממות הנוזל יש להוסיף את הקמח ולערבב עד קבלת מרקם סמיך..


6

6.מחזירים את חזה העוף, מערבבים..


7

7. מחזירים את הפטריות והברוקולי, מערבבים עוד כ 3 דקות. .


8

8.בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים