לןגן

חזה עוף בברוקולי

מאת: טלי אלדר, פורסם: 14/09/2018 | 15:37
חזה עוף בברוקולי

תקציר המתכון: מתאים כתוספת מצויינת לאורז. על בסיס אסייתי. מומלץ בהחלט.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.מטגנים את קוביות חזה העוף עם מעט מלח ופלפל עד הזהבה קלה, ולאחר מכן מוציאים מהמחבת.

  2. 2. מטגנים את הפטריות עם מעט שמן ומוסיפי את הברוקולי. מערבבים, ולאחר מכן מוציאים מהמחבת.

  3. 3. מוסיפים למחבת כף שמן סומסום ומטגנים את השום הטחון והג'ינג'ר המגורד.

  4. 4. מוסיפם למחבת 1/3 כוס סויה וכוס מרק עוף.

  5. 5. עם התחממות הנוזל יש להוסיף את הקמח ולערבב עד קבלת מרקם סמיך.

  6. 6.מחזירים את חזה העוף, מערבבים.

  7. 7. מחזירים את הפטריות והברוקולי, מערבבים עוד כ 3 דקות.

  8. 8.בתאבון!