אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,975
צפיות

צלי בשר עם אפונה ותפו"א

המתכון של
צלי בשר עם אפונה ותפו"א

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג בשר שריר טרי (8)
  • שקית אפונה סנפרוסט
  • 2 בצלים
  • תפו"א קטנים עם הקליפה
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 כפות שמן
  • בצלים קטנים
  • 3 עלי דפנה
  • מלח, פלפל, כורכום, רוטב צלי
אופן ההכנה
  • 1

    את הבשר לטגן לצמצום להניח בצד .


  • 2

    לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות ושום כתוש .


  • 3

    לשקיפות להוסיף חצי שקית רוטב צלי עם 2 כוסות מים להחזיר את הבשר לסיר, .


  • 4

    עם כף שמן לטגן את התפו"א הקטנים ולהוסיף לסיר, לתבל מלח, פלפל שחור כורכום עלי דפנה להנמיך להבה לשעה, להוסיף את הבצלים והאפונה עד לריכוך הבשר. .


1

את הבשר לטגן לצמצום להניח בצד .


2

לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות ושום כתוש .


3

לשקיפות להוסיף חצי שקית רוטב צלי עם 2 כוסות מים להחזיר את הבשר לסיר, .


4

עם כף שמן לטגן את התפו"א הקטנים ולהוסיף לסיר, לתבל מלח, פלפל שחור כורכום עלי דפנה להנמיך להבה לשעה, להוסיף את הבצלים והאפונה עד לריכוך הבשר. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים