לןגן

צלי בשר עם אפונה ותפו"א

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/08/2018 | 17:33
צלי בשר עם אפונה ותפו"א

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבשר לטגן לצמצום להניח בצד

  2. לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות ושום כתוש

  3. לשקיפות להוסיף חצי שקית רוטב צלי עם 2 כוסות מים להחזיר את הבשר לסיר,

  4. עם כף שמן לטגן את התפו"א הקטנים ולהוסיף לסיר, לתבל מלח, פלפל שחור כורכום עלי דפנה להנמיך להבה לשעה, להוסיף את הבצלים והאפונה עד לריכוך הבשר.