אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

4,421
צפיות

עלי גפן ממולאים אורז ובשר טחון

המתכון של
עלי גפן ממולאים אורז ובשר טחון

טעים גם ללא הבשר טחון

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • צנצנת עלי גפן במי מלח
  • 250 גר בשר טחון
  • 2 בצלים
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 כוס אורז
  • חצי צרור שמיר קצוץ
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • קורט כורכום
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית אבקת מרק עוף
  • 1 כוס מים
  • קורט סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף שום, בשר, אורז, שמיר, מלח,כף רסק עגבניות, כורכום, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף לערבב ולמלא כל עלה .


  • 2

    לגלגל ולסדר בסיר שטוח עם הפתח כלפי מטה .


  • 3

    רוטב-1 כוס מים .


  • 4

    כף רסק עגבניות .


  • 5

    קורט סוכר .


  • 6

    כף פפריקה מתוקה .


  • 7

    קורט פלפל שחור .


  • 8

    לערבב להוסיף לסיר.


  • 9

    לתת רתיחה להנמיך להבה לבישול של 30-40 דקות. .


1

לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף שום, בשר, אורז, שמיר, מלח,כף רסק עגבניות, כורכום, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף לערבב ולמלא כל עלה .


2

לגלגל ולסדר בסיר שטוח עם הפתח כלפי מטה .


3

רוטב-1 כוס מים .


4

כף רסק עגבניות .


5

קורט סוכר .


6

כף פפריקה מתוקה .


7

קורט פלפל שחור .


8

לערבב להוסיף לסיר.


9

לתת רתיחה להנמיך להבה לבישול של 30-40 דקות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים