לןגן

עלי גפן ממולאים אורז ובשר טחון

מאת: דורית אלישע, פורסם: 20/08/2018 | 22:28
עלי גפן ממולאים אורז ובשר טחון

תקציר המתכון: טעים גם ללא הבשר טחון

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף שום, בשר, אורז, שמיר, מלח,כף רסק עגבניות, כורכום, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף לערבב ולמלא כל עלה

  2. לגלגל ולסדר בסיר שטוח עם הפתח כלפי מטה

  3. רוטב-1 כוס מים

  4. כף רסק עגבניות

  5. קורט סוכר

  6. כף פפריקה מתוקה

  7. קורט פלפל שחור

  8. לערבב להוסיף לסיר

  9. לתת רתיחה להנמיך להבה לבישול של 30-40 דקות.