ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
1 וחצי כוסות עדשים ירוקות.
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1. לשטוף את העדשים,להשרות כשעה ולהרתיח עד לריכוך..
-
2
2. לטגן את הבצל הקצוץ ולהוסיף לו את השום הקצוץ להשחמה,ולהניח בצד..
-
3
3. לשטוף את האורז היטב עד שהמים צלולים ולסנן..
-
4
4. בסיר שטוח לשים 2 כפות שמן לטגן מעט את האורז..
-
5
5. להוסיף לאורז את העדשים המסוננים..
-
6
6. להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב.
-
7
7. להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים..
-
8
8. לערבב ולכסות את הסיר,להנמיך לאש נמוכה ולבשל לריכוך..
1
1. לשטוף את העדשים,להשרות כשעה ולהרתיח עד לריכוך..
2
2. לטגן את הבצל הקצוץ ולהוסיף לו את השום הקצוץ להשחמה,ולהניח בצד..
3
3. לשטוף את האורז היטב עד שהמים צלולים ולסנן..
4
4. בסיר שטוח לשים 2 כפות שמן לטגן מעט את האורז..
5
5. להוסיף לאורז את העדשים המסוננים..
6
6. להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב.
7
7. להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים..
8
8. לערבב ולכסות את הסיר,להנמיך לאש נמוכה ולבשל לריכוך..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים