לןגן

מג'דרה

מאת: חוה דר, פורסם: 14/08/2018 | 15:57
מג'דרה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לשטוף את העדשים,להשרות כשעה ולהרתיח עד לריכוך.

  2. 2. לטגן את הבצל הקצוץ ולהוסיף לו את השום הקצוץ להשחמה,ולהניח בצד.

  3. 3. לשטוף את האורז היטב עד שהמים צלולים ולסנן.

  4. 4. בסיר שטוח לשים 2 כפות שמן לטגן מעט את האורז.

  5. 5. להוסיף לאורז את העדשים המסוננים.

  6. 6. להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב

  7. 7. להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף 4 כוסות מים רותחים.

  8. 8. לערבב ולכסות את הסיר,להנמיך לאש נמוכה ולבשל לריכוך.