אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,567
צפיות

גלילי חצילים במילוי גבינות ומטוגנות בשמן עמוק

המתכון של
גלילי חצילים במילוי גבינות ומטוגנות בשמן עמוק

זה ימי ימי😋😋😋

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • ל25 גלילים
  • 4 חצילים חתוכים דק לפלחים ולעורך
  • 1 גליל גבינת עזים 185 גרם
  • 150 גרם גבינה בולגרית מרוסקת
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • 50 גרם גבינה מגורדת
  • 2 כדורי גבינת מוצרלה מגורדת
  • 100 אגוזי מלך קצוצים
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים ומטגנים בשמן זית
  • לטיגון
  • קמח
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
  • 1

    1) מניחים את החצילים בתבנית התנור עם נייר אפייה מזלפים על כל אחד שמן זית ומפזרים מלח גס .


  • 2

    ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דקות.


  • 3

    2) שוטפים את החצילים מהמלח ושמים על נייר סופג .


  • 4

    3) מערבבים את כל החומרים של המלית עד לאיחוד.


  • 5

    4) מניחים על משטח עבודה את החציל שמים כף וחצי של מלית מגלגלים.


  • 6

    5)מגלגלים בקמח .


  • 7

    טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק.


  • 8

    שמים על נייר סופג .


  • 9

    אפשר להכין יום לפני ולחממם בתנור או על הפלנטה.


  • 10

    בתאבון.


1

1) מניחים את החצילים בתבנית התנור עם נייר אפייה מזלפים על כל אחד שמן זית ומפזרים מלח גס .


2

ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דקות.


3

2) שוטפים את החצילים מהמלח ושמים על נייר סופג .


4

3) מערבבים את כל החומרים של המלית עד לאיחוד.


5

4) מניחים על משטח עבודה את החציל שמים כף וחצי של מלית מגלגלים.


6

5)מגלגלים בקמח .


7

טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק.


8

שמים על נייר סופג .


9

אפשר להכין יום לפני ולחממם בתנור או על הפלנטה.


10

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים