לןגן

גלילי חצילים במילוי גבינות ומטוגנות בשמן עמוק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 17/05/2018 | 06:26
גלילי חצילים במילוי גבינות ומטוגנות בשמן עמוק

תקציר המתכון: זה ימי ימי😋😋😋

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) מניחים את החצילים בתבנית התנור עם נייר אפייה מזלפים על כל אחד שמן זית ומפזרים מלח גס

  2. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דקות

  3. 2) שוטפים את החצילים מהמלח ושמים על נייר סופג

  4. 3) מערבבים את כל החומרים של המלית עד לאיחוד

  5. 4) מניחים על משטח עבודה את החציל שמים כף וחצי של מלית מגלגלים

  6. 5)מגלגלים בקמח

  7. טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מוזהבים ומטגנים בשמן עמוק

  8. שמים על נייר סופג

  9. אפשר להכין יום לפני ולחממם בתנור או על הפלנטה

  10. בתאבון