אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

438
צפיות

תפוחי אדמה ופרגיות בשמן זית וטימין

המתכון של
תפוחי אדמה ופרגיות בשמן זית וטימין

מהיר, קל וטעים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פרגיות
  • תפוחי אדמה משובחים וקטנים
  • שמן זית
  • שמן קנולה
  • מים
  • טימין
  • מעט כורכום
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    התפוחי אדמה : מקלפים את התפוחי אדמה הקטנים. שמים בתבנית עם השמנים, המים והתבלינים. מכניסים לתנור לחצי שעה על 200 מעלות. הם צריכות להיות מבושלות וקריספיות מבחוץ.


  • 2

    הפרגיות : מטגנים עם שמן קנולה, מלח והתבלינים עד שהצדדים ניהיו קריספי.


1

התפוחי אדמה : מקלפים את התפוחי אדמה הקטנים. שמים בתבנית עם השמנים, המים והתבלינים. מכניסים לתנור לחצי שעה על 200 מעלות. הם צריכות להיות מבושלות וקריספיות מבחוץ.


2

הפרגיות : מטגנים עם שמן קנולה, מלח והתבלינים עד שהצדדים ניהיו קריספי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים