לןגן

תפוחי אדמה ופרגיות בשמן זית וטימין

מאת: Annaelle Chetrit, פורסם: 14/09/2017 | 03:02
תפוחי אדמה ופרגיות בשמן זית וטימין

תקציר המתכון: מהיר, קל וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התפוחי אדמה : מקלפים את התפוחי אדמה הקטנים. שמים בתבנית עם השמנים, המים והתבלינים. מכניסים לתנור לחצי שעה על 200 מעלות. הם צריכות להיות מבושלות וקריספיות מבחוץ

  2. הפרגיות : מטגנים עם שמן קנולה, מלח והתבלינים עד שהצדדים ניהיו קריספי