ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
סופריטו בשר עם תפוחי אדמה משגע של אימי היקרה אסתר אסולין
-
מה שצריך זה קילו צלי בשר מס' 5 חתוך לקוביות, 6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
-
שמן, 3 עלי דפנה, כף פלפל אנגלי, כפית פפריקה חריפה/מתוקה, 2 שיני שום,כפית כמון,כפית כורכום,מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם שלכם.
אופן ההכנה
-
1
סופריטו בשר עם תפוחי אדמה משגע של אימי היקרה אסתר אסולין.
-
2
מה שצריך זה קילו צלי בשר מס' 5 חתוך לקוביות, 6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות .
-
3
שמן, 3 עלי דפנה, כף פלפל אנגלי, כפית פפריקה חריפה/מתוקה, 2 שיני שום,כפית כמון,כפית כורכום,מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם שלכם..
-
4
נטגן במעט שמן את הקוביות בשר מכל הגיוונים עד לשינוי הצבע ונתבל במעט פלפל שחור ומלח..
-
5
נמלט מים עד לגובה הבשר ועוד חצי כוס יותר...נוסיף את כל התבלינים כולל העלי דפנה ונמשיך בישול על אש נמוכה כשלוש שעות.
-
6
במחבת נפרדת עם שמן עמוק נטגן את הקוביות תפוחי אדמה להשחמה כמו צ'יפס ולהניח על נייר סופג..
-
7
לאחר 3 שעות נוסיף את כל הקוביות צ'יפס שהכנו לסיר של הבשר נערבב וניתן עוד חצי שעה בישול שכל הטעמים יתאחדו. בהצלחה!.
1
סופריטו בשר עם תפוחי אדמה משגע של אימי היקרה אסתר אסולין.
2
מה שצריך זה קילו צלי בשר מס' 5 חתוך לקוביות, 6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות .
3
שמן, 3 עלי דפנה, כף פלפל אנגלי, כפית פפריקה חריפה/מתוקה, 2 שיני שום,כפית כמון,כפית כורכום,מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם שלכם..
4
נטגן במעט שמן את הקוביות בשר מכל הגיוונים עד לשינוי הצבע ונתבל במעט פלפל שחור ומלח..
5
נמלט מים עד לגובה הבשר ועוד חצי כוס יותר...נוסיף את כל התבלינים כולל העלי דפנה ונמשיך בישול על אש נמוכה כשלוש שעות.
6
במחבת נפרדת עם שמן עמוק נטגן את הקוביות תפוחי אדמה להשחמה כמו צ'יפס ולהניח על נייר סופג..
7
לאחר 3 שעות נוסיף את כל הקוביות צ'יפס שהכנו לסיר של הבשר נערבב וניתן עוד חצי שעה בישול שכל הטעמים יתאחדו. בהצלחה!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים