הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלגרר דק את תפו"א לסחוט ולשים בקערה. להוסיף את העוף הטחון ביצה ופירורי הלחם. .
לקצוץ דק מאד בצל אחד והפטרוזיליה (עדיף במעבד מזון). לתבל במלח ופלפל שחור..
להניח בצד לחצי שעה..
בסיר שטוח ורחב לטגן 2 בצלים גדולים עד להזהבה להוסיף את חבילת הערמונים לתבל במלח פלפל שחור וחצי כפית כורכום (לצבע) וכוס מים. לבשל כ 5 דקות..
לטגן את הקציצות ולהוסיף לסיר..
להוסיף מים רותחים בגובה הקציצות ולבשל על אש קטנה כ 40 דקות.