אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,167
צפיות

קציצות עוף עם ערמונים

המתכון של
קציצות עוף עם ערמונים

קציצות רכות וטעימות

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג חזה עוף טחון
  • 1 תפו"א בינוני
  • 3 בצלים
  • 1/2 חבילה פטרוזליה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 חבילה ערמונים קלופים
אופן ההכנה
  • 1

    לגרר דק את תפו"א לסחוט ולשים בקערה. להוסיף את העוף הטחון ביצה ופירורי הלחם. .


  • 2

    לקצוץ דק מאד בצל אחד והפטרוזיליה (עדיף במעבד מזון). לתבל במלח ופלפל שחור..


  • 3

    להניח בצד לחצי שעה..


  • 4

    בסיר שטוח ורחב לטגן 2 בצלים גדולים עד להזהבה להוסיף את חבילת הערמונים לתבל במלח פלפל שחור וחצי כפית כורכום (לצבע) וכוס מים. לבשל כ 5 דקות..


  • 5

    לטגן את הקציצות ולהוסיף לסיר..


  • 6

    להוסיף מים רותחים בגובה הקציצות ולבשל על אש קטנה כ 40 דקות.


1

לגרר דק את תפו"א לסחוט ולשים בקערה. להוסיף את העוף הטחון ביצה ופירורי הלחם. .


2

לקצוץ דק מאד בצל אחד והפטרוזיליה (עדיף במעבד מזון). לתבל במלח ופלפל שחור..


3

להניח בצד לחצי שעה..


4

בסיר שטוח ורחב לטגן 2 בצלים גדולים עד להזהבה להוסיף את חבילת הערמונים לתבל במלח פלפל שחור וחצי כפית כורכום (לצבע) וכוס מים. לבשל כ 5 דקות..


5

לטגן את הקציצות ולהוסיף לסיר..


6

להוסיף מים רותחים בגובה הקציצות ולבשל על אש קטנה כ 40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים