לןגן

קציצות עוף עם ערמונים

מאת: מיה חורי, פורסם: 28/04/2017 | 10:57
קציצות עוף עם ערמונים

תקציר המתכון: קציצות רכות וטעימות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרר דק את תפו"א לסחוט ולשים בקערה. להוסיף את העוף הטחון ביצה ופירורי הלחם.

  2. לקצוץ דק מאד בצל אחד והפטרוזיליה (עדיף במעבד מזון). לתבל במלח ופלפל שחור.

  3. להניח בצד לחצי שעה.

  4. בסיר שטוח ורחב לטגן 2 בצלים גדולים עד להזהבה להוסיף את חבילת הערמונים לתבל במלח פלפל שחור וחצי כפית כורכום (לצבע) וכוס מים. לבשל כ 5 דקות.

  5. לטגן את הקציצות ולהוסיף לסיר.

  6. להוסיף מים רותחים בגובה הקציצות ולבשל על אש קטנה כ 40 דקות