אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

613
צפיות

פאטצוני כבד עוף0

המתכון של
פאטצוני כבד עוף0

פטאצוני עם כבד עוף יאמי יאמי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פסטה פטצוני
  • כבד עוףבצל אדום
אופן ההכנה
  • 1

    להרתרתח את הפטצוני במים חמים עם קצת מלח.


  • 2

    לאחר שרתח ונהייה רך.


  • 3

    להוריד למסננת.


  • 4

    לטגן בצל עד להזהבנ.


  • 5

    להוסיף את הכבד עוף..


  • 6

    אחרי ששרפתי אותו בתנור.


  • 7

    מםזרת מלח פלפל שחור קצת אבקת שום ויין אדום.


  • 8

    כשנהייה מבושל להוסיף את הפטצוני לערבב קצת מרק עןף לערבב טוב.


  • 9

    להוסיף כמה דקות אידוי.


  • 10

    ובתאבון.


1

להרתרתח את הפטצוני במים חמים עם קצת מלח.


2

לאחר שרתח ונהייה רך.


3

להוריד למסננת.


4

לטגן בצל עד להזהבנ.


5

להוסיף את הכבד עוף..


6

אחרי ששרפתי אותו בתנור.


7

מםזרת מלח פלפל שחור קצת אבקת שום ויין אדום.


8

כשנהייה מבושל להוסיף את הפטצוני לערבב קצת מרק עןף לערבב טוב.


9

להוסיף כמה דקות אידוי.


10

ובתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים