לןגן

פאטצוני כבד עוף0

מאת: מלכה ספיר, פורסם: 17/03/2017 | 22:13
פאטצוני כבד עוף0

תקציר המתכון: פטאצוני עם כבד עוף יאמי יאמי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתרתח את הפטצוני במים חמים עם קצת מלח

  2. לאחר שרתח ונהייה רך

  3. להוריד למסננת

  4. לטגן בצל עד להזהבנ

  5. להוסיף את הכבד עוף.

  6. אחרי ששרפתי אותו בתנור

  7. מםזרת מלח פלפל שחור קצת אבקת שום ויין אדום

  8. כשנהייה מבושל להוסיף את הפטצוני לערבב קצת מרק עןף לערבב טוב

  9. להוסיף כמה דקות אידוי

  10. ובתאבון