ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
קילו עגבניות טריות מגורדות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שום ובצל עם 2 כפות שמן בסיר עד זהבה שמים את העגבניות שגירדנו רצוי עגבניות עם מיץ מביאים לרתיחה אחת .
-
2
חותכים לקוביות חציל .
-
3
חותכים את כל הפלפלים לריבועים קטנים כולל הגמבה .
-
4
פטריות שמפיניון לפרוסות דקות .
-
5
את הכוסברה פטרוזילה קוצצים גס שמים הכל בקערה עם כך מלח מערבבים טוב טוב ושופכים לעגבניות שמים מכסה על הסיר מבשלים 20 דקות על אש נמוכה .
-
6
חותכים פלפל חריף אחד לא חובה ומוסיפים לסיר מתבלים עם כף פפריקה נותנים ערבוב 2 דקות נוספות של בישול עם מכסה סגור .
-
7
ואז שלב הביצים שמים מעל ביצים סוגרים מכסה עד שהביצים מתקשות השקשוקה מוכנה .
-
8
בהצלחה .
1
שום ובצל עם 2 כפות שמן בסיר עד זהבה שמים את העגבניות שגירדנו רצוי עגבניות עם מיץ מביאים לרתיחה אחת .
2
חותכים לקוביות חציל .
3
חותכים את כל הפלפלים לריבועים קטנים כולל הגמבה .
4
פטריות שמפיניון לפרוסות דקות .
5
את הכוסברה פטרוזילה קוצצים גס שמים הכל בקערה עם כך מלח מערבבים טוב טוב ושופכים לעגבניות שמים מכסה על הסיר מבשלים 20 דקות על אש נמוכה .
6
חותכים פלפל חריף אחד לא חובה ומוסיפים לסיר מתבלים עם כף פפריקה נותנים ערבוב 2 דקות נוספות של בישול עם מכסה סגור .
7
ואז שלב הביצים שמים מעל ביצים סוגרים מכסה עד שהביצים מתקשות השקשוקה מוכנה .
8
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים