רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום , כף אבקת מרק עוף .
רצועות דקות מרבע לימון
אופן ההכנה
1
להכנת הקציצות עוף: לטחון היטב את החזה עוף יחד עם כוסברה, שום, מעט גרידת לימון, מלח, פלפל שחור, ביצה ולחם רטוב. .
2
להכנת רוטב העגבניות: לשים בסיר 5 כפות שמן ולטגן את שיני השום יחד עם העגבניות והפלפל האדום היבש כ-5 דקות ולערבב . להוסיף את הרסק עגבניות, התבלינים ומים רותחים לערבב היטב ולהניח לרוטב לבעבע - לטעום ואם יש צורך להוסיף תיבול לפי הטעם. בעזרת ידיים מעט רטובות להכין קציצות עוף בגודל בינוני וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות לסיר ורצועות מרבע לימון, לבשל על אש בינונית כ-15 דקות. לקצץ חצי חבילה פטרוזיליה, לפזר מעל ולהגיש חם..
3
להכנת אורז לבן: לשים בסיר את האורז ומעליו את השמן והתבלינים - לערבב מעט ולשפוך מים רותחים מעל. לכסות ולהרתיח על אש גבוהה כ-5 דקות ולאחר מכן לשים על אש בינונית כ 15-20 דקות . .
4
להכנת החציל: לשרוף חציל על האש, ולאחר שמתקרר מעט לקלף אותו ולהשאיר שלם. .
5
להגיש חם ובתאבון :).
1
להכנת הקציצות עוף: לטחון היטב את החזה עוף יחד עם כוסברה, שום, מעט גרידת לימון, מלח, פלפל שחור, ביצה ולחם רטוב. .
2
להכנת רוטב העגבניות: לשים בסיר 5 כפות שמן ולטגן את שיני השום יחד עם העגבניות והפלפל האדום היבש כ-5 דקות ולערבב . להוסיף את הרסק עגבניות, התבלינים ומים רותחים לערבב היטב ולהניח לרוטב לבעבע - לטעום ואם יש צורך להוסיף תיבול לפי הטעם. בעזרת ידיים מעט רטובות להכין קציצות עוף בגודל בינוני וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות לסיר ורצועות מרבע לימון, לבשל על אש בינונית כ-15 דקות. לקצץ חצי חבילה פטרוזיליה, לפזר מעל ולהגיש חם..
3
להכנת אורז לבן: לשים בסיר את האורז ומעליו את השמן והתבלינים - לערבב מעט ולשפוך מים רותחים מעל. לכסות ולהרתיח על אש גבוהה כ-5 דקות ולאחר מכן לשים על אש בינונית כ 15-20 דקות . .
4
להכנת החציל: לשרוף חציל על האש, ולאחר שמתקרר מעט לקלף אותו ולהשאיר שלם. .