אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

465
צפיות

גולש בסיגנון אירופאי עם איזי קוק

המתכון של
גולש בסיגנון אירופאי עם איזי קוק

המתכון של אפי קרייף!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 ק"ג בשר גולש קוביות
  • 4 בצלים לפרוסות
  • 6 שיני שום, קצוץ גס
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח
  • 6 גזר בנוני מגורד
  • 1 עגבניה מרוסקת
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • חצי כפית כורכום
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
  • 4 עלי דפנה
  • 1 ליטר מים
  • 2 כפות קמח מהולות במים קרים ולערבב עד שאין גושים
אופן ההכנה
  • 1

    להפעיל תוכנית פרו (PRO) 130 מעלות לשעתיים וחצי.


  • 2

    לטגן במעט שמן את הבצל, להכניס את הגזר המגורד, הג׳ינג׳ר והתבלינים..


  • 3

    להמשיך בישול בסיר פתוח עד שהירקות מצטמצמים לחצי..


  • 4

    ואז להכניס את קוביות הבשר ושאר המרכיבים למעט הקמח..


  • 5

    להגיע לרתיחה ואז לשפוך את הבלילה של הקמח והמים לתבשיל..


  • 6

    לסגור את המכסה עד תום הבישול, לבדוק מיד שעה עם צריך להוסיף נוזלים..


  • 7

    בתאבון!.


  • 8

    למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


  • 9

    כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


  • 10

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

להפעיל תוכנית פרו (PRO) 130 מעלות לשעתיים וחצי.


2

לטגן במעט שמן את הבצל, להכניס את הגזר המגורד, הג׳ינג׳ר והתבלינים..


3

להמשיך בישול בסיר פתוח עד שהירקות מצטמצמים לחצי..


4

ואז להכניס את קוביות הבשר ושאר המרכיבים למעט הקמח..


5

להגיע לרתיחה ואז לשפוך את הבלילה של הקמח והמים לתבשיל..


6

לסגור את המכסה עד תום הבישול, לבדוק מיד שעה עם צריך להוסיף נוזלים..


7

בתאבון!.


8

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


9

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


10

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים