ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות קמח מהולות במים קרים ולערבב עד שאין גושים
אופן ההכנה
-
1
להפעיל תוכנית פרו (PRO) 130 מעלות לשעתיים וחצי.
-
2
לטגן במעט שמן את הבצל, להכניס את הגזר המגורד, הג׳ינג׳ר והתבלינים..
-
3
להמשיך בישול בסיר פתוח עד שהירקות מצטמצמים לחצי..
-
4
ואז להכניס את קוביות הבשר ושאר המרכיבים למעט הקמח..
-
5
להגיע לרתיחה ואז לשפוך את הבלילה של הקמח והמים לתבשיל..
-
6
לסגור את המכסה עד תום הבישול, לבדוק מיד שעה עם צריך להוסיף נוזלים..
-
7
בתאבון!.
-
8
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..
-
9
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..
-
10
לפרטים ושאלות 6182*.
1
להפעיל תוכנית פרו (PRO) 130 מעלות לשעתיים וחצי.
2
לטגן במעט שמן את הבצל, להכניס את הגזר המגורד, הג׳ינג׳ר והתבלינים..
3
להמשיך בישול בסיר פתוח עד שהירקות מצטמצמים לחצי..
4
ואז להכניס את קוביות הבשר ושאר המרכיבים למעט הקמח..
5
להגיע לרתיחה ואז לשפוך את הבלילה של הקמח והמים לתבשיל..
6
לסגור את המכסה עד תום הבישול, לבדוק מיד שעה עם צריך להוסיף נוזלים..
7
בתאבון!.
8
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..
9
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..
10
לפרטים ושאלות 6182*.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים