לןגן

גולש בסיגנון אירופאי עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 29/01/2017 | 00:26
גולש בסיגנון אירופאי עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של אפי קרייף!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפעיל תוכנית פרו (PRO) 130 מעלות לשעתיים וחצי

  2. לטגן במעט שמן את הבצל, להכניס את הגזר המגורד, הג׳ינג׳ר והתבלינים.

  3. להמשיך בישול בסיר פתוח עד שהירקות מצטמצמים לחצי.

  4. ואז להכניס את קוביות הבשר ושאר המרכיבים למעט הקמח.

  5. להגיע לרתיחה ואז לשפוך את הבלילה של הקמח והמים לתבשיל.

  6. לסגור את המכסה עד תום הבישול, לבדוק מיד שעה עם צריך להוסיף נוזלים.

  7. בתאבון!

  8. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  9. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  10. לפרטים ושאלות 6182*