אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,125
צפיות

צלי בשר עם איזי קוק

המתכון של
צלי בשר עם איזי קוק

המתכון של ליאת קאדר!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • נתח צלי בשר (השתמשתי בשריר, מספר 8. אפשר בכתף, מספר 5)
  • 4 כפות שמן
  • 4 גזרים
  • 4-5
  • תפוא קטנים 2 גבעולי כרפס
  • 3 בצלים
  • 4 שיני שום
  • חתיכת שורש כרפס
  • רבע ראש סלרי
  • כפית גדושה קורנפלור
אופן ההכנה
  • 1

    הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:.


  • 2

    לצרוב/לטגן את הצלי 160 מעלות באיזי קוק מכל הצדדים עם 4 כפות שמן ..


  • 3

    להוסיף ירקות שורש: שיני שום, בצלים, תפוא , גזרים , גבעול כרפס ועלים, ראש סלרי, .


  • 4

    להוסיף תיבול ; תיבול לצלי( עלי דפנה, שום יבש, פלפל אנגלי ו4 עונות , טימין, גרגירי חרדל).


  • 5

    פטרוזיליה יבשה מלח פלפל מקאלף כורכום פפריקה כף סילאן .


  • 6

    תיבול לפי הטעם ומים רותחים לכיסוי כמעט מלא ולבשל .


  • 7

    לבשל 100 מעלות כשעתיים.


  • 8

    הוספתי סמיכות: כפית גדושה קורנפלור עם 1/2 כוס מים קרים וערבבתי והוספתי לסיר והמשיכי לבשל.


  • 9

    בשעה השלישית 105 מעלות עד לריכוך..


  • 10

    ניתן לבשל בישול איטי , מה שבוחרים..


  • 11

    מצננים את הבשר, פורסים, מגישים ונהנים❤..


  • 12

    בתאבון!.


  • 13

    אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


  • 14

    כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין..


  • 15

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:.


2

לצרוב/לטגן את הצלי 160 מעלות באיזי קוק מכל הצדדים עם 4 כפות שמן ..


3

להוסיף ירקות שורש: שיני שום, בצלים, תפוא , גזרים , גבעול כרפס ועלים, ראש סלרי, .


4

להוסיף תיבול ; תיבול לצלי( עלי דפנה, שום יבש, פלפל אנגלי ו4 עונות , טימין, גרגירי חרדל).


5

פטרוזיליה יבשה מלח פלפל מקאלף כורכום פפריקה כף סילאן .


6

תיבול לפי הטעם ומים רותחים לכיסוי כמעט מלא ולבשל .


7

לבשל 100 מעלות כשעתיים.


8

הוספתי סמיכות: כפית גדושה קורנפלור עם 1/2 כוס מים קרים וערבבתי והוספתי לסיר והמשיכי לבשל.


9

בשעה השלישית 105 מעלות עד לריכוך..


10

ניתן לבשל בישול איטי , מה שבוחרים..


11

מצננים את הבשר, פורסים, מגישים ונהנים❤..


12

בתאבון!.


13

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


14

כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין..


15

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים