לןגן

צלי בשר עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 13/12/2016 | 22:56
צלי בשר עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. לצרוב/לטגן את הצלי 160 מעלות באיזי קוק מכל הצדדים עם 4 כפות שמן .

  3. להוסיף ירקות שורש: שיני שום, בצלים, תפוא , גזרים , גבעול כרפס ועלים, ראש סלרי,

  4. להוסיף תיבול ; תיבול לצלי( עלי דפנה, שום יבש, פלפל אנגלי ו4 עונות , טימין, גרגירי חרדל)

  5. פטרוזיליה יבשה מלח פלפל מקאלף כורכום פפריקה כף סילאן

  6. תיבול לפי הטעם ומים רותחים לכיסוי כמעט מלא ולבשל

  7. לבשל 100 מעלות כשעתיים

  8. הוספתי סמיכות: כפית גדושה קורנפלור עם 1/2 כוס מים קרים וערבבתי והוספתי לסיר והמשיכי לבשל

  9. בשעה השלישית 105 מעלות עד לריכוך.

  10. ניתן לבשל בישול איטי , מה שבוחרים.

  11. מצננים את הבשר, פורסים, מגישים ונהנים❤.

  12. בתאבון!

  13. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  14. כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

  15. לפרטים ושאלות 6182*