תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:
לצרוב/לטגן את הצלי 160 מעלות באיזי קוק מכל הצדדים עם 4 כפות שמן .
להוסיף ירקות שורש: שיני שום, בצלים, תפוא , גזרים , גבעול כרפס ועלים, ראש סלרי,
להוסיף תיבול ; תיבול לצלי( עלי דפנה, שום יבש, פלפל אנגלי ו4 עונות , טימין, גרגירי חרדל)
פטרוזיליה יבשה מלח פלפל מקאלף כורכום פפריקה כף סילאן
תיבול לפי הטעם ומים רותחים לכיסוי כמעט מלא ולבשל
לבשל 100 מעלות כשעתיים
הוספתי סמיכות: כפית גדושה קורנפלור עם 1/2 כוס מים קרים וערבבתי והוספתי לסיר והמשיכי לבשל
בשעה השלישית 105 מעלות עד לריכוך.
ניתן לבשל בישול איטי , מה שבוחרים.
מצננים את הבשר, פורסים, מגישים ונהנים❤.
בתאבון!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
לפרטים ושאלות 6182*