אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

584
צפיות

תבשיל תפו״א בצל ופטריות עם איזי קוק

המתכון של
תבשיל תפו״א בצל ופטריות עם איזי קוק

המתכון של בקי & אורלי!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
  • 1/2 בצל יבש גדול חתוך ל-2
  • 300 גרם פטריות שמפניון חתוכות
  • 3 כוסות מים פושרים
  • תערובת תיבול בקערה עם
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף תבלין ראס-אל-חנות
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:.


  • 2

    מכניסים לקערת הפנימית של המולטי קוקר את תפוחי האדמה, הבצל, הפטריות, תערובת התיבול ו-3 כוסות המים..


  • 3

    מערבבים טוב את הכל, סוגרים את מכסה המולטי-קוקר..


  • 4

    לוחצים על תוכנית ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות וזמן בישול של 1:15 (שעה ו-15 דקות). מפעילים את התוכנית..


  • 5

    בסיום התוכנית, פותחים בזהירות את מכסה מכשיר המולטי-קוקר, ומגישים בכיף ובאהבה..


  • 6

    בתאבון!.


  • 7

    אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


  • 8

    כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים..


  • 9

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

ההכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:.


2

מכניסים לקערת הפנימית של המולטי קוקר את תפוחי האדמה, הבצל, הפטריות, תערובת התיבול ו-3 כוסות המים..


3

מערבבים טוב את הכל, סוגרים את מכסה המולטי-קוקר..


4

לוחצים על תוכנית ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות וזמן בישול של 1:15 (שעה ו-15 דקות). מפעילים את התוכנית..


5

בסיום התוכנית, פותחים בזהירות את מכסה מכשיר המולטי-קוקר, ומגישים בכיף ובאהבה..


6

בתאבון!.


7

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


8

כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים..


9

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים