תקציר המתכון: המתכון של בקי & אורלי!!!
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ההכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:
מכניסים לקערת הפנימית של המולטי קוקר את תפוחי האדמה, הבצל, הפטריות, תערובת התיבול ו-3 כוסות המים.
מערבבים טוב את הכל, סוגרים את מכסה המולטי-קוקר.
לוחצים על תוכנית ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות וזמן בישול של 1:15 (שעה ו-15 דקות). מפעילים את התוכנית.
בסיום התוכנית, פותחים בזהירות את מכסה מכשיר המולטי-קוקר, ומגישים בכיף ובאהבה.
בתאבון!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*