לןגן

תבשיל תפו״א בצל ופטריות עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 06/12/2016 | 01:52
תבשיל תפו״א בצל ופטריות עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של בקי & אורלי!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תערובת תיבול בקערה עם

אופן הכנה

  1. ההכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. מכניסים לקערת הפנימית של המולטי קוקר את תפוחי האדמה, הבצל, הפטריות, תערובת התיבול ו-3 כוסות המים.

  3. מערבבים טוב את הכל, סוגרים את מכסה המולטי-קוקר.

  4. לוחצים על תוכנית ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות וזמן בישול של 1:15 (שעה ו-15 דקות). מפעילים את התוכנית.

  5. בסיום התוכנית, פותחים בזהירות את מכסה מכשיר המולטי-קוקר, ומגישים בכיף ובאהבה.

  6. בתאבון!

  7. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  8. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

  9. לפרטים ושאלות 6182*