אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

4,683
צפיות

קציצות בשר עם תחתיות ארטישוק

המתכון של
קציצות בשר עם תחתיות ארטישוק

קציצות על מצע תחתיות ארטישוק בטעם לימוני משגע

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לקציצות.
  • חצי קילו בשר טחון אפשרי עוף או בקר..
  • בצל מגורד.
  • תפוח אדמה מגורד.....
  • עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • אבקת מרק עוף.. .
  • בהרט...
  • 2 כפות שמן...
  • חצי כוס פירורי לחם..
  • לרוטב.
  • בצל קצוץ.
  • 4 שיני שום קצוצות.
  • פלפל אדום חתוך לרצועות.
  • עלי סלרי וגבעולים קצוצים.
  • תחתיות ארטישוק מופשרות וחלוטות במים חמים ומבושלות 10 דקות.
  • לחתוך אותם לרבעים
  • מיץ מלימון שלם
  • מלח .
  • פלפל שחור.
  • כורכום.
  • אבקת מרק עוף.
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל חומרי הקציצות לשים במקרר לחצי שעה...


  • 2

    ליצור קציצות ולטגן...


  • 3

    בסיר רחב להזהיב בצל קצוץ להוסיך את השום ולהזהיב להוסיף רצועות פלפל ועלי סלרי ולהקפיץ טוב..


  • 4

    להוסיך תבלינים ואת תחתיות הארטישוק ..להוסיף מים ולבשל 20 דקות...


  • 5

    אחרי 20 דקות להוסיף את הקציצות אם חסר נוזלים להוסיף לתקן טעמים ..


  • 6

    לבשל עוד 30 דקות על להבה בינונית...


  • 7

    טיפ..


  • 8

    הכוס היא כוס מידה...


  • 9

    לא חייבים לטגן את הקציצות אםשרי לכדרר רגיל ולהוסיף לסיר..


1

לערבב את כל חומרי הקציצות לשים במקרר לחצי שעה...


2

ליצור קציצות ולטגן...


3

בסיר רחב להזהיב בצל קצוץ להוסיך את השום ולהזהיב להוסיף רצועות פלפל ועלי סלרי ולהקפיץ טוב..


4

להוסיך תבלינים ואת תחתיות הארטישוק ..להוסיף מים ולבשל 20 דקות...


5

אחרי 20 דקות להוסיף את הקציצות אם חסר נוזלים להוסיף לתקן טעמים ..


6

לבשל עוד 30 דקות על להבה בינונית...


7

טיפ..


8

הכוס היא כוס מידה...


9

לא חייבים לטגן את הקציצות אםשרי לכדרר רגיל ולהוסיף לסיר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים