3 וחצי כוסות מים 1 כפית כמון רבע כפית בהרט רבע כפית פלפל שחור רבע כפית כורכום .
3
כפית וחצי מלח 8 שיני שום כתושות.
4
פטרוזיליה קצוצה.
5
לחמם את השמן בסיר רחב להוסיף את קוביות הבשר לאדות ולטגן עד שהבשר מחליף מעט את הצבע להוסיף את המים והתבלינים לערבב כאשר רותח להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה.
6
את המלח והשום הכתוש להוסיף לסיר אחרי שעה לערבב ולהמשיך לבשל עוד שעה וחצי עד לריכוך הבשר אם חסר מים להוסיף כרבע עד חצי כוס מים.
7
לפני שמסיימים את הבישול לפזר פטרוזיליה מעל.
1
3 כפות שמן 1 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות .
2
3 וחצי כוסות מים 1 כפית כמון רבע כפית בהרט רבע כפית פלפל שחור רבע כפית כורכום .
3
כפית וחצי מלח 8 שיני שום כתושות.
4
פטרוזיליה קצוצה.
5
לחמם את השמן בסיר רחב להוסיף את קוביות הבשר לאדות ולטגן עד שהבשר מחליף מעט את הצבע להוסיף את המים והתבלינים לערבב כאשר רותח להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה.
6
את המלח והשום הכתוש להוסיף לסיר אחרי שעה לערבב ולהמשיך לבשל עוד שעה וחצי עד לריכוך הבשר אם חסר מים להוסיף כרבע עד חצי כוס מים.