לןגן

בשר ראש

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 16/10/2016 | 01:26
בשר ראש

תקציר המתכון: יאמי :)

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 3 כפות שמן 1 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות

  2. 3 וחצי כוסות מים 1 כפית כמון רבע כפית בהרט רבע כפית פלפל שחור רבע כפית כורכום

  3. כפית וחצי מלח 8 שיני שום כתושות

  4. פטרוזיליה קצוצה

  5. לחמם את השמן בסיר רחב להוסיף את קוביות הבשר לאדות ולטגן עד שהבשר מחליף מעט את הצבע להוסיף את המים והתבלינים לערבב כאשר רותח להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה

  6. את המלח והשום הכתוש להוסיף לסיר אחרי שעה לערבב ולהמשיך לבשל עוד שעה וחצי עד לריכוך הבשר אם חסר מים להוסיף כרבע עד חצי כוס מים

  7. לפני שמסיימים את הבישול לפזר פטרוזיליה מעל