חצי ק"ג בשר טחון, חציל בינוני ששרפנו באש לפני להוריד ממנו את הנוזלים ולמעוך להוסיף לבשר טחון לגרד בצל, לכתוש 3 שיני שום, 1 כף וחצי פפריקה, רבע כפית פלפל שחור גרוס, כפית כמון, כפית כוסברה יבשה, רבע כפית קינמון, 2 כפות פירורי לחם, 1 ביצה כוסברה טרייה קצוץ חופן, כפית מלח לערבב טוב את כל מרכיבי הקציצה ולהניח לרבע שעה בצד.
2
לבינתים להכין את הרוטב:.
3
לחתוך לרצועות פלפל אדום גמבה 2 שיני שום לטגן בשמן זית כאשר הפלפל מתרכך קצת להוסיף 3 עגבניות מגורדות, כף אריסה מתוקה, כף פפריקה, רבע כפית כמון, כוסברה, רבע כפית סוכר, כאשר הרוטב של הפלפלים והעגבניות מצטמצם להוסיף 2 כוסות מים כף מרק עוף ולבשל על אש קטנה .
4
כאשר הרוטב מתבשל ליצור קציצות לטבול בקמח ואחר כך בביצה ולטגן להניח על נייר סופג להוסיף לסיר הרוטב להרתיח ואז להנמיך את הגז ולבשל חצי שעה.
1
חצי ק"ג בשר טחון, חציל בינוני ששרפנו באש לפני להוריד ממנו את הנוזלים ולמעוך להוסיף לבשר טחון לגרד בצל, לכתוש 3 שיני שום, 1 כף וחצי פפריקה, רבע כפית פלפל שחור גרוס, כפית כמון, כפית כוסברה יבשה, רבע כפית קינמון, 2 כפות פירורי לחם, 1 ביצה כוסברה טרייה קצוץ חופן, כפית מלח לערבב טוב את כל מרכיבי הקציצה ולהניח לרבע שעה בצד.
2
לבינתים להכין את הרוטב:.
3
לחתוך לרצועות פלפל אדום גמבה 2 שיני שום לטגן בשמן זית כאשר הפלפל מתרכך קצת להוסיף 3 עגבניות מגורדות, כף אריסה מתוקה, כף פפריקה, רבע כפית כמון, כוסברה, רבע כפית סוכר, כאשר הרוטב של הפלפלים והעגבניות מצטמצם להוסיף 2 כוסות מים כף מרק עוף ולבשל על אש קטנה .
4
כאשר הרוטב מתבשל ליצור קציצות לטבול בקמח ואחר כך בביצה ולטגן להניח על נייר סופג להוסיף לסיר הרוטב להרתיח ואז להנמיך את הגז ולבשל חצי שעה.