- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
חבילה פטריות טריות חתוכות לפרוסות דקות
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מרתיחים חבילה איטריות דקות לפי הוראות יצרן ומסננים.
-
2
מטגנים במעט שמן 2 בצלים קצוצים עד להשחמה.
-
3
מוסיפים חבילה פטריות טריות לפרוסות דקות, להוסיף כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
-
4
מעבירים לקערה את האיטריות, הבצל והפטריות ומוסיפים 3 ביצים, 1 קוטג', 1 גבינת נפוליאון וחופן גבינה צהובה מגורדת.
-
5
מערבבים הכל היטב, מעבירים לתבנית סיליקון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.
1
מרתיחים חבילה איטריות דקות לפי הוראות יצרן ומסננים.
2
מטגנים במעט שמן 2 בצלים קצוצים עד להשחמה.
3
מוסיפים חבילה פטריות טריות לפרוסות דקות, להוסיף כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
4
מעבירים לקערה את האיטריות, הבצל והפטריות ומוסיפים 3 ביצים, 1 קוטג', 1 גבינת נפוליאון וחופן גבינה צהובה מגורדת.
5
מערבבים הכל היטב, מעבירים לתבנית סיליקון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים