- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 כוסות גזר עם אפונה סנפרוסט או שימורים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מרתיחים את תפוחי האדמה ומרסקים לפירה.
-
2
מטגנים בצל קצוץ עד השחמה ומוסיפים בשר אדום טחון.
-
3
מטגנים עד לבישול מלא, מוסיפים פטריות טריות קצוצות ומטגנים כ-5 דקות, מורידים מהגז, מסננים ומעבירים לתפוחי האדמה.
-
4
מוסיפים 2 כוסות גזר עם אפונה, 4 ביצים, חצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה קוסברה, כף מלח, חצי כף פלפל שחור, רבע כף כורכום וחצי כפית בהרט.
-
5
מערבבים הכל יחד ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כשעה בערך, מוציאים, הופכים על צלחת, מחזירים לתבנית ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות.
1
מרתיחים את תפוחי האדמה ומרסקים לפירה.
2
מטגנים בצל קצוץ עד השחמה ומוסיפים בשר אדום טחון.
3
מטגנים עד לבישול מלא, מוסיפים פטריות טריות קצוצות ומטגנים כ-5 דקות, מורידים מהגז, מסננים ומעבירים לתפוחי האדמה.
4
מוסיפים 2 כוסות גזר עם אפונה, 4 ביצים, חצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה קוסברה, כף מלח, חצי כף פלפל שחור, רבע כף כורכום וחצי כפית בהרט.
5
מערבבים הכל יחד ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כשעה בערך, מוציאים, הופכים על צלחת, מחזירים לתבנית ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים