קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מרתיחים חבילה איטריות דקות לפי הוראות יצרן ומסננים
מטגנים במעט שמן 2 בצלים קצוצים עד להשחמה
מוסיפים חבילה פטריות טריות לפרוסות דקות, להוסיף כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור
מעבירים לקערה את האיטריות, הבצל והפטריות ומוסיפים 3 ביצים, 1 קוטג', 1 גבינת נפוליאון וחופן גבינה צהובה מגורדת
מערבבים הכל היטב, מעבירים לתבנית סיליקון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות