לןגן

פשטידת איטריות, בצל ופטריות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 03/07/2016 | 10:57
פשטידת איטריות, בצל ופטריות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים חבילה איטריות דקות לפי הוראות יצרן ומסננים

  2. מטגנים במעט שמן 2 בצלים קצוצים עד להשחמה

  3. מוסיפים חבילה פטריות טריות לפרוסות דקות, להוסיף כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור

  4. מעבירים לקערה את האיטריות, הבצל והפטריות ומוסיפים 3 ביצים, 1 קוטג', 1 גבינת נפוליאון וחופן גבינה צהובה מגורדת

  5. מערבבים הכל היטב, מעבירים לתבנית סיליקון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות