קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מרתיחים את תפוחי האדמה ומרסקים לפירה
מטגנים בצל קצוץ עד השחמה ומוסיפים בשר אדום טחון
מטגנים עד לבישול מלא, מוסיפים פטריות טריות קצוצות ומטגנים כ-5 דקות, מורידים מהגז, מסננים ומעבירים לתפוחי האדמה
מוסיפים 2 כוסות גזר עם אפונה, 4 ביצים, חצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה קוסברה, כף מלח, חצי כף פלפל שחור, רבע כף כורכום וחצי כפית בהרט
מערבבים הכל יחד ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כשעה בערך, מוציאים, הופכים על צלחת, מחזירים לתבנית ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות