לןגן

פשטידת ירקות ובשר

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 30/06/2016 | 20:18
פשטידת ירקות ובשר

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את תפוחי האדמה ומרסקים לפירה

  2. מטגנים בצל קצוץ עד השחמה ומוסיפים בשר אדום טחון

  3. מטגנים עד לבישול מלא, מוסיפים פטריות טריות קצוצות ומטגנים כ-5 דקות, מורידים מהגז, מסננים ומעבירים לתפוחי האדמה

  4. מוסיפים 2 כוסות גזר עם אפונה, 4 ביצים, חצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה קוסברה, כף מלח, חצי כף פלפל שחור, רבע כף כורכום וחצי כפית בהרט

  5. מערבבים הכל יחד ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כשעה בערך, מוציאים, הופכים על צלחת, מחזירים לתבנית ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות