בקערה להקציף את הביצים עם מקציף ידני, להוסיף את החלב והשמנת – לערבב טוב, להניח בצד..
2
במחבת משומן לטגן את הבצל הירוק+השום+הפטריות+הפלפלים ולערבב, לטגן 5 דקות ולהוסיף את הכרוב, העגבניות, הפטרוזיליה והכוסברה לערבב טוב כ-10 דקות עד שהירקות מתרככים קצת..
3
משמנים תבנית בינונית, מרפדים עם הגזר והגבינה בתחתית (חצי כמות).
שופכים את הירקות מעל ומהדקים עם הכף, מפזרים את יתרת הגזר והגבינה המגוררת מעל.
את עיסת הביצים+החלב והשמנת בוחשים ובעדינות שופכים מעל הירקות עד לכיסוי מלא.
אפשר לגרד מעל פרמזן מגורד.
להכניס לתנור חם 180 מעלות כ-40 דקות.
בתאבון (:.
1
בקערה להקציף את הביצים עם מקציף ידני, להוסיף את החלב והשמנת – לערבב טוב, להניח בצד..
2
במחבת משומן לטגן את הבצל הירוק+השום+הפטריות+הפלפלים ולערבב, לטגן 5 דקות ולהוסיף את הכרוב, העגבניות, הפטרוזיליה והכוסברה לערבב טוב כ-10 דקות עד שהירקות מתרככים קצת..
3
משמנים תבנית בינונית, מרפדים עם הגזר והגבינה בתחתית (חצי כמות).
שופכים את הירקות מעל ומהדקים עם הכף, מפזרים את יתרת הגזר והגבינה המגוררת מעל.
את עיסת הביצים+החלב והשמנת בוחשים ובעדינות שופכים מעל הירקות עד לכיסוי מלא.
אפשר לגרד מעל פרמזן מגורד.
להכניס לתנור חם 180 מעלות כ-40 דקות.
בתאבון (:.