אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

725
צפיות

לביבות ברוקולי תפו'א ובצל מטוגנות

המתכון של
לביבות ברוקולי תפו'א ובצל מטוגנות

יאמי

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערה שמים
  • רבע שקית פתיתי ברוקולי
  • מוסיפים
  • (את הכל טוחנים)
  • 1 בצל סגול
  • 1 בצל לבן
  • 4 תפוחי אדמה בינונים
  • צרור פטרוזיליה
  • חצי ראש שום
  • 2 ביצים
  • 2 כפות אבקת מרק
  • 4 כפות פירורי לחם
  • כף שומשום
  • רבע כפית פלפל שחור
  • רבכ כפית כמון
  • רבע כפית מלח
  • לערבב הכל
  • להשאיר
  • למנוחה 10 דקות
אופן ההכנה
  • 1

    לסחוט נוזלים.


  • 2

    להוסיף רבע כוס קמח.


  • 3

    לערבב היטב.


  • 4

    לחמם מחבת עם שמן.


  • 5

    בגובה חצי מהלביבה.


  • 6

    לקחת מהעיסה.


  • 7

    ולגלגל מצד אל צד.


  • 8

    כדי וליצור את צורת הלביבה ולהדק אותה.


  • 9

    שמים במחבת.


  • 10

    לטגן מ2 הצדדים.


  • 11

    להוציא לצלחת.


  • 12

    עם נייר סופג.


  • 13

    להכין באותה דרך.


  • 14

    את כל הלביבות.


1

לסחוט נוזלים.


2

להוסיף רבע כוס קמח.


3

לערבב היטב.


4

לחמם מחבת עם שמן.


5

בגובה חצי מהלביבה.


6

לקחת מהעיסה.


7

ולגלגל מצד אל צד.


8

כדי וליצור את צורת הלביבה ולהדק אותה.


9

שמים במחבת.


10

לטגן מ2 הצדדים.


11

להוציא לצלחת.


12

עם נייר סופג.


13

להכין באותה דרך.


14

את כל הלביבות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים