לןגן

לביבות ברוקולי תפו'א ובצל מטוגנות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 23/10/2020 | 20:04
לביבות ברוקולי תפו'א ובצל מטוגנות

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסחוט נוזלים

  2. להוסיף רבע כוס קמח

  3. לערבב היטב

  4. לחמם מחבת עם שמן

  5. בגובה חצי מהלביבה

  6. לקחת מהעיסה

  7. ולגלגל מצד אל צד

  8. כדי וליצור את צורת הלביבה ולהדק אותה

  9. שמים במחבת

  10. לטגן מ2 הצדדים

  11. להוציא לצלחת

  12. עם נייר סופג

  13. להכין באותה דרך

  14. את כל הלביבות