אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,610
צפיות

פשטידת פטריות

המתכון של
פשטידת פטריות

פשטידת פטריות קלה ומהירת הכנה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שתי סלסילות פורטובלו או שמפניון
  • גביע קוטג'
  • 100 גרם גבינה מלוחה מפוררת
  • 100 גרם פתיתי גבינה צהובה
  • 250 מ" ל שמנת מתוקה
  • 5 ביצים
  • 2 בצלים קצוצים לרצועות
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מעט מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • תבנית קוטר 22
אופן ההכנה
  • 0

    מחממים תנור ל180 מעלות . .


  • 1

    משמנים תבנית עם מעט חמאה. .


  • 2

    מטגנים את הבצל במעט חמאה עד לשקיפות פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומוסיפים אותן לבצל להקפצה קצרה. .


  • 3

    בקערה מערבבים את הגבינות , השמנת והביצים.מתבלים , מוסיפים פנימה את הפטריות והבצל. מערבבים ויוצקים לתבנית. .


  • 4

    אופים עד להזהבה. .


  • 5

    בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .


0

מחממים תנור ל180 מעלות . .


1

משמנים תבנית עם מעט חמאה. .


2

מטגנים את הבצל במעט חמאה עד לשקיפות פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומוסיפים אותן לבצל להקפצה קצרה. .


3

בקערה מערבבים את הגבינות , השמנת והביצים.מתבלים , מוסיפים פנימה את הפטריות והבצל. מערבבים ויוצקים לתבנית. .


4

אופים עד להזהבה. .


5

בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים