לןגן

פשטידת פטריות

מאת: מדי רואקי, פורסם: 22/10/2020 | 22:40
פשטידת פטריות

תקציר המתכון: פשטידת פטריות קלה ומהירת הכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות .

  2. משמנים תבנית עם מעט חמאה.

  3. מטגנים את הבצל במעט חמאה עד לשקיפות פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומוסיפים אותן לבצל להקפצה קצרה.

  4. בקערה מערבבים את הגבינות , השמנת והביצים.מתבלים , מוסיפים פנימה את הפטריות והבצל. מערבבים ויוצקים לתבנית.

  5. אופים עד להזהבה.

  6. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.