תקציר המתכון: פשטידת פטריות קלה ומהירת הכנה
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל180 מעלות .
משמנים תבנית עם מעט חמאה.
מטגנים את הבצל במעט חמאה עד לשקיפות פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומוסיפים אותן לבצל להקפצה קצרה.
בקערה מערבבים את הגבינות , השמנת והביצים.מתבלים , מוסיפים פנימה את הפטריות והבצל. מערבבים ויוצקים לתבנית.
אופים עד להזהבה.
בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.